GRILL RESTAURANT SHALOM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2199 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill restaurant Shalom. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 18:31 Heerlijk
18 mei 2024 om 14:47 opgehaald!
17 mei 2024 om 7:08 Het eten was prima, maar de bezorgtijd was helaas 2x zo lang. Ik heb anderhalf uur op mijn eten moeten wachten op een doordeweekse dag….
15 mei 2024 om 22:03 Shalom staat voor kwaliteit. In alle jaren dat ik hier lams shoarma bestel is het nog nooit tegengevallen. In tegen deel, altijd heerlijk en grote porties.
15 mei 2024 om 20:12 Snelle levering, heerlijk gegeten!!
11 mei 2024 om 20:53 Delivery was great, the food was okay.
5 mei 2024 om 23:17 Ik had een kapsalon met shoarmavlees, bakje sla en saus. Ik vond het niet
5 mei 2024 om 2:00 Best pasta I have ever eaten from thuiszorg,well done.
4 mei 2024 om 21:05 Het was weer heerlijk en precies op de afgesproken tijd! Top! Alleen jammer dat de kniflooksaus ontbrak
1 mei 2024 om 9:37 Altijd lekker!!
28 apr 2024 om 9:58 Goede kwaliteit, goed formaat hamburger, goed portie patat, warm en op tijd geleverd.
27 apr 2024 om 19:29 Één van de betere in omstreken. Heerlijke gerechten