GRILL RESTAURANT SHALOM

GRILL RESTAURANT SHALOM Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1286 beoordelingen
14 apr 2021 om 1:04 Blikje drinken wat ik had besteld was noet bijgeleverd. Eten was prima maar voor die prijs en dan ook nog iets vergeten.. slechte zaak.
11 apr 2021 om 22:40 Lekker eten & op tijd bezorgd.
11 apr 2021 om 20:27 Helaas voor de derde keer op rij bestelling niet goed of compleet. (Niet lekker, verkeerde bestelling, geen pita) Patat weer koud zoals altijd. Als je een klacht stuurt per mail krijg je geen antwoord. Helaas voor mij geen Shalom meer.
9 apr 2021 om 21:20 Top spare ribs
9 apr 2021 om 19:19 Super lekkere gegeten. Eten was lekker en goed heet. Ook op de laatste moment en door scherp oplettende mensen die daar werken mijn bestelling gewijzigd en krijg ik wat anders binnen. om het verhaal korter te maken top service.
9 apr 2021 om 0:28 Echt heerlijk eten! En vers en warm!
8 apr 2021 om 22:02 Àltijd top!
8 apr 2021 om 21:44 Top weer als altijd beste spareribs van zuid Holland
8 apr 2021 om 21:00 Zeker een aanrader
5 apr 2021 om 20:05 Spare ribs besteld. Gewone met Knoflook en Amerikaanse kalfs ribs. Allebei heerlijk, goed warm en ruim voldoende.
3 apr 2021 om 19:31 Erg lekkere lamsshoarma en even lekkere kipfilet. Snel bezorgd.
1 apr 2021 om 19:50 Ik bestel vaker bij shalom. Lekker eten en nog noooit een probleem gehad. Turks broodje is op zichzelf al amazing. Bezorging is altijd rond de aangegeven tijd. Het ligt heel erg aan de drukte.